Oferte Speciale

 

 

 

Bine ai venit la Intersofex

Intersofex și-a început activitatea în 1992 în Bucureşti. În 1997 devine primul distribuitor și centru service pentru echipamentele de service Bosch.

Astăzi, suntem considerați unul dintre furnizorii cei mai importanți de echipamente de service pentru industria auto din țara noastră. Pe parcursul anilor am evoluat și am modificat portofoliul de furnizori, astfel încât să răspundem cât mai bine cerințelor clienților noștri.

Unul dintre punctele importante, unde ne-am concentram resurele în ultimii ani, este cel al serviciilor. Încercăm să creștem calitatea serviciilor, să fim mai aproape de clienți și să răspundem cât mai prompt și profesionist la solicitările acestora.

Echipamente service turisme

Echipamente, scule si utilaje pentru utilarea profesionala a unitatilor de service auto specializate in repararea si intretinerea de autovehicule pana la 3.5 tone.

Echipamente service camioane

Echipamente, scule si utilaje pentru utilarea profesionala a unitatilor de service specializate in repararea si intretinerea de camioane.

Echipamente service motociclete

Echipamente, scule si utilaje pentru utilarea profesionala a unitatilor de service specializate in repararea si intretinerea motocicletelor.

Vrei un partener pe care sa te poti baza? Alege echipa Intersofex!

Intersofex este alaturi de clientii sai din 1992…

De ce sa lucrezi cu noi?

  • Experienta de peste 20 de ani in domeniu
  • Seriozitate
  • Echipa de profesionisti
  • Cei mai importanti producatori din domeniu
  • Consultanta gratuita

Noutati & Evenimente

Panouri endotermice CELECOTHERM CELIBER

Panouri endotermice CELECOTHERM CELIBER

PANOURI ENDOTERMICE CELECOTHERM Certificare ATEX: II 3G Ex n IIC T3 Gc CARACTERISTICI PRINCIPALE Sistemul endotermic CELECOTHERM este conceput sa gestioneze orice cabina clasica indiferent de producator. Sistemul este integral produs in EU cu certificare ATEX....

citește mai mult

Cauti o solutie pentru service-ul tau? Lasa-ne datele tale si te vom contacta noi!