Monster AG TT

  • Reducerea semnificativă a oboselii
  • Protecție excepțională pentru jante și anvelope
  • Performanta ridicata
  • Siguranta maxima
  • Complet universal

Aparat de dejantat camioane – Monster AG TT

Incepand cu ziua de astazi, cu Monster AG TT, profesia specializata de reparare a pneurilor s-a schimbat considerabil, oferind eficienta sporita, viteza si servicii de calitate, atat pentru operatori, cat si pentru clienti.

Reducerea semnificativă a oboselii

Monster AG TT este un schimbator de anvelope super-automat si revolutionary. Este singurul schimbator de anvelope din lume care trebuie echipat cu un “Leva la Leva” (fara parghie) pentru a reduce semnificativ oboseala si riscurile prezentate profesionistilor specializati in demontarea tuturor tipurilor de roti: camioane, autobuze, vehicule agricole si masini pentru imprastiere. Echipat cu un sistem automat rotitoare (fara utilizarea extensiilor), Monster AG TT dispune de un sistem electronic pentru memorarea diametrului jantei si pozitia rotii, precum si un dispozitiv “Unul langa altul”, care permite ca uneltele sa fie automat transferat de la o parte a anvelopei la celalalt.

Protecție excepțională pentru jante și anvelope

Intregul bloc de suport pentru unelte este actionat hydraulic. Acesta include un sistem fara parghii pentru demontarea anvelopei intr-un mod complet automatizat, precum si un disc special de spargere a bilelor, care asigura o inclinare perfecta in toate etapele operatiilor, bazate pe miscarea hidraulica. Una dintre caracteristicile esentiale ale sistemului este bratul care controleaza blocul suportului de scule, care mentine intotdeauna o tangenta perfecta intre roata si unelte, prin coordonarea miscarilor sale cu platoul. Acest lucru ajuta la reducerea tensiunii si evitarea contactelor inutile, asigurand astfel o protectie maxima a integritatii jantelor si anvelopelor.

Performanta ridicata

Monster AG TT a fost proiectat și construit pentru a se asigura flexibilitate maxima si functionalitate pentru operator. Pozitia unica a blocului de unelte pe carucior face lucrarea mai rapida si mai usoara; noile dispozitive de recuperare a pieselor permite ca orice joc cauzat de uzura sa fie eliminat; functia de memorare a pozitiei uneltelor accelereaza pozitionarea in timpul montarii si demontarii operatiilor, in timp ce manipularea sincronizeaza axul si caruciorul de unelte, unitatea electro-hidraulica cu un a afisaj reglabil de utilizator si posibilitatea de a fi automat pozitionand atat carligul, cat si discul in tangenta cu janta, fac ca Monster AG TT sa fie de neinlocuit si unitatea unica.

Siguranta maxima

Pe langa reducerea oboselii, Monster AG TT  a fost proiectat pentru a asigura o protectie maxima si siguranta operatorului. Schimbatorul anvelopei, designul exclude necesitatea unei baze, astfel ducand la eliminarea oricarei inaltimi, care cu siguranta pot fi periculoase cand se face incarcarea rotilor mai mari si mai grele. Aceasta caracteristica de design permite operatorului sa lucreze in conditii de siguranta completa, cu roata ridicata de la sol cu ​​doar cativa centimetri. Mai mult, noul manipulator cu ergonomie permite controlarea tuturor operatiunilor fara sa vina vreodata in contact cu blocul de scule.

Complet universal

Caracterul universal al unitatii Monster AG TT este asigurat de noul sistem de prindere a placilor rotative, care consta din gheare inclinate cu 9 pozitii directe de prindere, de la 14 „la 48” si pana la 58 „cu inclinare. Sistemul este predispus la prinderea jantelor o dimensiune minima a orificiilor de 90 mm. Platoul turn este echipat cu un invertor moto, care permite viteza optima obtinute automat pentru fiecare operatiune individuala, inclusiv operatiunile de infasurare a anvelopei.

Specificatii tehnice

Brațul cu bile

Demontarea tipului „Leva la Leva” (fără pârghie)

Tipul de tangență a jantei instrumentului DA

Mișcarea automată de schimbare a părții roților „S.T.S” DA

Disc de rupere cu discuri cu mișcare hidraulică „patentată”

Cursa axială 1,120 mm

Viteza de deplasare axială 100 mm / s 40 mm / s

Max. forța de rupere axială a talonului pe interior 30.000 N

Forță axială maximă de rupere axială la exterior 25.000 N

Rotație hidraulică

Strângere hidraulică

Braț de ridicare hidraulic

Sprijină cărucior ax

Cursa hidraulică axială 670 mm

Viteza de lucru axială 70 mm / s

Ax Sistem de prindere hidraulică cu sistem de prindere

Motorul invertorului motorului de rotație

Viteza de rotație cu 3 viteze 1 – 3.5 – 7.8 RPM

Max. cuplu de rotație 5.500 Nm

Element de prindere 4 înclinare „brevetată” (gheare)

Capacitatea de prindere de la 14 „la 58”

Poziții de fixare 9

Forță maximă de strângere 40.000 N

Presiune hidraulică maximă 180 bar

Diametrul maxim al anvelopei este de 2500 mm

Lățimea maximă a pneului 1600 mm

Masa maximă de ridicare a greutății: 2,500 kg de lucru: 1700 kg

Viteza centrală a roții min. Ø 90 mm

Înălțimea de lucru a arborelui cardanic minim 450 mm

Baza Nivelul podelei pentru încărcarea roților

Unitate de comandă hidraulică – sistem electric

Funcția de așteptare DA

Viteza afișării roților DA

Operațiunea Electric Motor 3.3 – 4 kW

Presiune hidraulică reglabilă de la 80 la 180 bar

Rezervor de ulei 15 l

Alimentare electrică 3ph 230/400 V – 5 kW

Nivelul de zgomot în timpul funcționării 63dB (A)

Modul de control

Comandă de transmisie prin radio

Butonul de urgență DA

Tensiune electrică 24V

Greutate 8 kg

Dimensiuni Lungime 2,400 mm Lățime 2.200 mm Inaltimea maxima 1.800 mm

Greutate maximă a roții: 1.700 kg